SMAKELIJK NIEUWS

10 jaar!

 

 

[S]MAAK grafische vormgeving bestaat officieel 10 jaar! Een goed moment om daar even bij stil te staan. 10 jaar met bijzondere ontwikkelingen in de markt, prachtige projecten en mooie momenten. Onze dienstverlening is steeds verder uitgebreid. Communicatie is niet alleen mooi, maar moet vooral ook effectief en functioneel zijn.

[S]MAAK grafische vormgeving heeft in de afgelopen 10 jaar een groot netwerk opgebouwd. Onze opdrachtgevers lopen uiteen van kleine zelfstandigen tot grote internationaal opererende organisaties.

 

Hermien Levels: “We hebben er bewust voor gekozen om klein te blijven. Zo kunnen we de lijnen kort houden, snel schakelen en onze klanten optimaal van dienst zijn”. Bij dit alles heeft [S]MAAK grafische vormgeving samenwerkingspartners nodig. Fotografen, drukkerijen, copywriters, webdesigners en andere creatieve partners willen we dan ook bedanken voor de fijne samenwerking van de afgelopen 10 jaar.

 

 

LOGO

 

 

Dit jaar vieren wij ons 10-jarig bestaan. Om dit kracht bij te zetten wordt er met een open blik vooruitgekeken en wat is er dan mooier om de toekomst te beginnen met een frisse uitstraling. Daarom hebben we ons logo aan een make-over onderworpen.

 

 

 

NIEUWE WEBSITE ONLINE

 

 

Na een restyle van ons logo was onze website aan de beurt. Ook deze is weer up-to-date en klaar voor de toekomst. Wat inhoud betreft is de site flink opgefrist en aangevuld met actuele informatie. Uiteraard is onze website vanaf nu ook perfect te bekijken op een mobiele telefoon of tablet. Laat je inspireren door onze voorbeelden.

 

 

 

OP VAKANTIE!

 

 

Wij boarden op 31 juli en vliegen de vakantie tegemoet. Op 18 augustus landen we weer in onze studio en staan wij zoals altijd weer voor al onze klanten klaar! Fijne vakantie!

 

 

 

S-maak grafische vormgeving

Bussereindseweg 20

5954 CH Beesel

(+31) 06 25 07 63 97

info@s-maak.nl